slide slide slideslideslideslide

Technológiafejlesztés

Társaságunk jelentős fejlesztéseket hajtott végre az elmúlt időszakban, hogy ügyfeleinek a legmagasabb színvonalon és a legbiztonságosabban nyújthassa szolgáltatásait. A köldökzsinórvér feldolgozásához bevezetett svájci Biosafe cég Sepax technológiával a legmagasabb minőségi követelményeket kielégítve és a legmodernebb eljárással, zárt rendszerben dolgozzuk fel a mintákat, amely kizárja a laboratóriumi fertőződés veszélyét.

A Sepax előnye, hogy teljes mértékben automatizált, reprodukálható és az emberi szubjektivitást kizáró módon készíti elő a mintákat a mélyfagyasztásra. A köldökzsinórvér feldolgozás ezzel a technológiával megfelel a GMP (good manufacturing practice/helyes gyógyszergyártási gyakorlat) laboratóriumi elvárásoknak.

A Humancell MCC Kft. az első szövet és sejtbank, aki megteremtette a köldökzsinór szövet feldolgozásának feltételeit Magyarországon és az ÁNTSZ Országos Tisztifőorvosi Hivatalától először kapott engedélyt 2011 nyarán mesenchymalis őssejt-készítmény előállítására és fagyasztva tárolására idehaza.